top of page

The Good People 2024 - tapahtuma vapaaehtoisille


Tänä vuonna Helsinki Missiossa järjestettiin toinen vuosittainen Good People -tapahtuma, joka jatkoi perinnettä juhlistaa vapaaehtoisten työtä Refufin-hankkeessa. Tapahtuma oli tänä vuonna vieläkin suurempi, ja se toi yhteen vapaaehtoisia, House of Helsingin tiimin, hallituksen jäseniä, läheisiä yhteistyökumppaneita ja ohjausryhmän jäseniä, jotka kaikki olivat sitoutuneet yhdessä tekemään Suomesta tervetulleen 🇺🇦 🇫🇮 kodin Ukrainassa tapahtuvaa sotaa pakeneville ihmisille.


Aloitimme tapahtuman pohtimalla kuluneen vuoden saavutuksiamme, mukaan lukien 452 tukikohtaamisen onnistunut loppuunsaattaminen vapaaehtoistemme toimesta vain vuoden 2024 ensimmäisten viiden kuukauden aikana! Puhuimme arvoista, jotka ohjaavat House of Helsinkiä ja Refufinia, ja kuuntelimme hallituksen varapuheenjohtaja Brix Ziemannin inspiroivan puheen. Useat vapaaehtoiset kertoivat sydämellisiä tarinoita matkastaan Suomeen ja kokemuksistaan vapaaehtoistyössä Refufinin kanssa. Järjestimme myös tietokilpailun, jossa testasimme kaikkien tietämystä House of Helsingistä ja Refufinista, ja jaoimme samalla kulissien takana olevia yksityiskohtia historiastamme. Vapaaehtoisemme Maria Godunova oli tietokilpailun voittaja!POV app snapshots from our guests

Kulinaristisiin kohokohtiin kuuluivat herkulliset perinteiset pirozhki-käsipiiraat, jotka yksi vapaaehtoisistamme Ilya Kudriakov oli valmistanut, sekä Anastasia Abramchukin kakku, jonka vapaaehtoisemme auttoivat pääsemään Suomeen vapaaehtoisten bussilla vuonna 2022.


Halusimme tallentaa tapahtuman eri näkökulmista, joten pyysimme vieraitamme käyttämään POV-sovellusta, jotta voisimme nähdä tämän päivän kaikkien vieraidemme silmin.


Korostaaksemme vapaaehtoistemme ponnistelujen vaikutusta jaoimme pieniä painettuja vihkosia, jotka sisälsivät palautetta Ukrainasta saapuneilta ihmisiltä, jotka ovat hyötyneet hankkeestamme. Toivomme, että nämä vihkot muistuttavat vapaaehtoisiamme siitä, miten paljon he vaikuttavat muiden elämään.


"Jokainen vastaus, jokainen käännös, jokainen tapaaminen auttaa ihmisiä tuntemaan, etteivät he ole yksin uudessa maassa, ja tietämään, että heillä on aina joku, jonka puoleen kääntyä. Kiitos, että olette kanssamme!" - House of Helsingin tiimi

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat ja tekivät tapahtumasta ikimuistoisen! Olemme innostuneita jatkamaan työtämme yhdessä ja tavoittelemaan tulevaisuutta, jossa kaikki voivat tuntea saavansa tukea ja yhteyttä.


Comentarios


bottom of page