top of page

The Good People 2023


Osa tilaisuuden vieraista

REFUFIN tiimi järjesti viime viikolla kiitostilaisuuden kaikille viime vuonna aktiivisesti toimineille vapaaehtoisille.

Tilaisuus pidettiin Helsingin Mission tiloissa ja se oli merkittävä kohtaaminen, jossa juhlistettiin vapaaehtoistemme arvokasta työtä, omistautumista ja ahkeruutta. Osa vapaaehtoisista näki toistensa tilaisuudessa myös ensimmäistä kertaa fyysisesti, mikä nosti paljon tunteita pinnalle.Tilaisuudessa nostettiin esiin vapaaehtoisten työn vaikutusta esittämällä saatuja palautteita, palautevideoita ja kiitoskirjeitä ukrainalaisilta, jotka ovat saanneet apua viime vuonna REFUFIN vapaaehtoisilta. Nämä sydämelliset viestit koristivat yhden huoneen seiniä ja muistuttivat kaikkia vapaaehtoisia tekemän työn merkityksellisyydestä. Huoneessa vierailun jälkeen monet jakoivat keskenään lämpimiä haleja ja ilonkyyneleitä.

Haluamme kiittää lahjakasta Anastasia Abramchukia, joka ystävällisesti valmisti perinteisiä ukrainalaisia piirakoita ja kakun tapahtumaamme. Hän saapui Suomeen huhtikuussa 2022 meidän vapaaehtoisten koordinoimalla bussikyydillä. Hän on aikaisemmin Ukrainassa työskentelyt kokkina ja nyt hän pääsi luomaan tapahtumalle aitoa tunnelmaa luoden herkullisia luomuksia! Maukkaat ruoat muistuttivat meitä kulttuurisesta rikkaudesta ja yhteisistä siteistä, jotka olemme luoneet yhteisen työmme kautta.


REFUFIN teemi: Nikolay ja Darya

Tapahtumassa saimme myös iloita uusien vapaaehtoisten liittymisestä REFUFIN-tiimiin. Haluamme lämpimästi kiittää jokaista heistä heidän rohkeudesta ja halukkuudestaan osallistua, ja olla osa merkityksellistä REFUFIN-projektia.


Kiitämme vielä kerran jokaista, joka on ollut olennaisena osana REFUFIN-projektia. Olemme todella kiitollisia läsnäolostanne ja odotamme innolla yhteisen matkamme jatkamista kohti valoisampaa tulevaisuutta.


Comments


bottom of page