top of page

REFUFIN: the project continues


Darya Gulik and Artem Kuosti: the project continues

REFUFIN-hanke, jonka tarkoituksena on tarjota apua ja tukea sotaa pakeneville henkilöille, on hiljattain saanut kolmen vuoden hankerahoituksen STEA:lta (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus). Rahoitus antaa hankkeelle vankan perustan toiminnalleen ja mahdollistaa merkittävän edistymisen tavoitteidensa saavuttamisessa. REFUFIN:illa on kaksi omistautunutta työntekijää ja vakiintuneet työn rakenteet, sekä nyt myös hyvät valmiudet kehittää järjestettyä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistyön puitteet ovat ratkaisevan tärkeät, koska vapaaehtoistyön avulla helpotetaan ja tehostetaan sotaa pakenevien henkilöiden avustamista ja tukemista. REFUFIN -hankkeen saama rahoitus on osoitus hankkeen työn tärkeydestä ja sen työntekijöiden omistautumisesta. Tämän tuen ansiosta hankkeella on hyvät edellytykset vaikuttaa merkittävästi pakolaisten elämään ja edistää myötätuntoisempaa ja osallistavampaa yhteiskuntaa. 

Projektipäällikkö


Darya Gulik: project manager

On aina inspiroivaa nähdä yksilöitä, jotka ovat halukkaita menemään entistä pidemmälle muuttaakseen maailmaa. Darya Gulik on yksi tällaisista henkilöistä, joka on tarjonnut itsenäistä apua sitä tarvitseville ukrainalaisille. Hänen omistautumisensa ja ahkeruutensa herättivät House of Helsinki ry:n hallituksen huomion, joka tunnisti hänen kykynsä ja tarjosi hänelle mahdollisuutta johtaa projektia. Darya kehitti yhteistyössä hallituksen kanssa hankekonseptin, joka vastaisi ukrainalaisen yhteisön tarpeisiin. Hänen ideansa olivat innovatiivisia, käytännöllisiä ja harkittuja, ja ne heijastivat hänen syvää ymmärrystään apua tarvitsevien ihmisten kohtaamista haasteista. Hallitus oli vaikuttunut Daryan johtajuudesta ja näkemyksestä, miksi nimitti hänet yksimielisesti projektipäälliköksi.


 

Projektikoordinaattori


Pitkän ja perusteellisen rekrytointiprosessin jälkeen olemme iloisia voidessamme toivottaa Nikolay Gofmanin tervetulleeksi tiimiin.


Nikolay Gofman: project coordinator

On syytä huomata, että tämä henkilö ei ole hankkeelle uusi. Itse asiassa, hän on tarjonnut aikaansa ja asiantuntemustaan vapaaehtoisesti jo yli vuoden ajan, jonka aikana hän on ollut mukana hoitamassa kaikenlaisia kriisejä ja takaiskuja, joita hanke on kohdannut. Tämä kokemus on ollut korvaamaton, sillä hän on osoittanut vankkumattoman sitoutumisen hankkeen onnistumiseen ja syvällisen ymmärryksen sen tavoitteista ja haasteista.

Haastattelimme rekrytointiprosessin aikana monia päteviä ehdokkaita, mutta tämä henkilö erottui edukseen poikkeuksellisten viestintätaitojensa, omistautumisensa ja projektikokemuksensa ansiosta. Hänen selkeät ideansa, strateginen ajattelunsa ja kykynsä tehdä yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kanssa tekivät meihin vaikutuksen.

Olemme innoissamme uudesta projektikoordinaattoristamme ja odotamme innolla, millainen myönteinen vaikutus hänellä on hankkeeseen.
Comments


bottom of page