top of page

Verkkotuki ukrainalaisille "REFUFIN Chat"


Suomessa asuvien ukrainalaisten tukeminen ja auttaminen on yksi REFUFIN-hankkeen tärkeimmistä osa-alueista. Yksi tukimuodoista on verkkotuki. Olemme jo pitkään keränneet ahkerasti resursseja ja rakentaneet koulutusta vapaaehtoisillemme, jotta tämä tuki olisi mahdollista. Syyskuun alussa saimme vihdoin avattua nettisivuillemme REFUFIN Chatin. Chat ei toimisi ilman vapaaehtoistemme valtavaa panosta. He tarjoavat aikaansa ja tietämystään auttaakseen muita ja tehdäkseen REFUFIN-chatista hyödyllisen ukrainalaisille.

Jokainen vapaaehtoinen käy läpi perusteellisen rekrytointi- ja perehdytysprosessin, ennen kuin hänestä tulee Refufin hankkeen vapaaehtoinen. Päästääkseen vastaamaan chatin kysymyksiin vapaaehtoisen on käytävä erillinen koulutus. Tarjoamalla kattavan koulutuksen, tuen ja tarvittavat materiaalit, pyrimme siihen, että vapaaehtoisillamme on kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, jotta he voivat tarjota tehokasta apua sitä tarvitseville.

Chatissa ei ole erillisiä aukioloaikoja, vaan kysymyksen voi lähettää chatin kautta milloin tahansa. Vapaaehtoisemme pyrkivät vastaamaan niihin arkipäivisin vuorokauden aikana.


Comments


bottom of page