top of page

Tule vapaaehtoiseksi

Huomaa, että vapaaehtoisohjelmamme on suunnattu Suomessa asuville vapaaehtoisille.

Rekrytointiprosessi etenee seuraavissa vaiheissa:

 

1) Täytät hakemuksen ja ilmoitat osaamisalueesi ja saatavuuden;

 

2) Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisesta, keskustelemme sinun kiinnostuksen kohteista, odotuksista ja tarpeista;

 

3) Saat pääsyn meidän perehdytys-sivulle. 

 

4) Tutustut työprosessiisi ja nykyisiin tehtäviisi. Me puolestaan tarjoamme sinulle tarvittavan koulutuksen ja materiaalin.

 

5) Olet valmis vapaaehtostyöhön, nyt voimme tehdä maailmasta paremman paikan!

 

6) Pyrimme luomaan terveen työympäristön ja varmistaa, että vapaaehtoisemme ovat turvassa, viihtyvät hyvin eivätkä pala loppuun. Toisten auttaminen on kovaa työtä, ja haluamme olla varmoja, että sinustakin pidetään hyvää huolta.

Vapaaehtoistoiminnan edut

Vapaaehtoistyö tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietämystä ja saada käytännön kokemusta eri aloilta. Olitpa sitten innostunut koulutuksesta, terveydenhuollosta tai ympäristöstä, vapaaehtoistyö antaa sinulle mahdollisuuden tutustua uusiin ideoihin ja käsitteisiin.

 • Taitojen kehittäminen: Vapaaehtoisilla on mahdollisuus kehittää ja parantaa hyödyllisiä taitojaan. Vapaaehtoistyö tarjoaa käytännön harjoittelualustan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun aina johtajuudesta ja tiimityöskentelystä ongelmanratkaisuun ja projektinhallintaan.
   

 • Jätä pysyvä jälki: Vapaaehtoisena sinusta tulee olennainen osa organisaation tehtävää. Panoksesi voi johtaa positiiviseen kehitykseen ja jättää merkittävän jäljen yhteisöön tai asiaan, josta välität.
   

 • Laajenna verkostoasi: Vapaaehtoistyö tutustuttaa monipuoliseen ihmisryhmään, joka jakaa kiinnostuksen kohteita ja arvoja. Nämä yhteydet voivat johtaa elinikäisiin ystävyyssuhteisiin, uramahdollisuuksiin ja laajempaan tukiverkostoon.
   

 • Tutustu muihin ihmisiin ja muodosta yhteyksiä: Vapaaehtoistyö on loistava tapa tavata samanhenkisiä ihmisiä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisössä.
  Se tarjoaa väylän sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja auttaa torjumaan syrjäytymisen ja yksinäisyyden tunteita.
   

 • Toteuta ideasi: Vapaaehtoistyö antaa mahdollisuuden tehdä aloitteita ja toteuttaa luovia ideoita. Se on tilaisuus vaikuttaa aidosti toteuttamalla innovatiivisia ratkaisuja organisaation tai yhteisön haasteisiin.Ryhtymällä vapaaehtoiseksi et ainoastaan anna aikaasi ja asiantuntemustasi vaan saat myös lukuisia henkilökohtaisia ja ammatillisia etuja, jotka voivat rikastuttaa elämääsi lukemattomilla tavoilla. Tule mukaan vaikuttamaan myönteisesti ja tutustumaan vapaaehtoistyön tuomiin etuihin jo tänään!
 

bottom of page